Dostava besplatna za narudžbe iznad 200 kuna!

Košarica (0)

Korisnička podrška

Opći uvjeti poslovanja

Ovdje možete pronaći informacije o trgovačkom društvu, reklamacijama, načinu plaćanja, garanciji, isporuci i povratu robe te opće odredbe korištenja stranice.

Informacije o trgovačkom društvu

Brokula i Ž d.o.o. za trgovinu i usluge
Pustodol Začretski 18 f
49223 Sveti Križ Začretje
Hrvatska

Adresa elektroničke pošte: gukni@brokulaz.com

Info telefon: 01 6445 696

Radno vrijeme telefonskih operatera je isključivo radnim danom od 8:30 do 16:00.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu / broj / 080790196
Račun u: Erste&Steiermarkische Bank d.d.
IBAN: HR 042402006 1100629565
Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn

Član uprave društva: Lacuna Grupa d.o.o.
Matični broj: 2454050

OIB: 08258549174

Opće odredbe

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. pruža online uslugu putem svoje internet stranice na domeni brokulaz.com (u daljnjem tekstu – internetska stranica), na World Wide Web mreži – internet, a usluga se sastoji od pružanja svih informacija,od informacija, od upravljanja sadržajem i provođenja financijskih transakcija. 

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice. Korištenjem internetske stranice korisnici potvrđuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja. Pravo korištenja internetske stranice osobno je pravo korisnika i ne može se prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti podataka i zaporki. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Brokula i Ž d.o.o. te prihvaća da tvrtka Brokula i Ž d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka. Krajnji korisnik prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti onemogućen, privremeno nedostupan ili isključen.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. zadržava pravo na izmjene ili ukidanje bilo kojega dijela internetskog poslovanja, uključujući sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. 

Korištenjem ovih internetskih stranica korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. U slučaju da se korisnik ne slaže s Općim uvjetima poslovanja ili ima manje od 16 godina starosti, tvrtka Brokula i Ž d.o.o. predlaže da ne koristi usluge i odustane od kupnje.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja. Zato Brokula i Ž d.o.o., savjetuje korisnike da povremeno ponovo pročitaju informacije o Općim uvjetima poslovanja.

Korisnik je odgovoran za nabavu i održavanje svoje računalne opreme putem koje obavlja pregled ili kupovinu putem ovih internetskih stranica. Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. nije odgovorna za bilo kakva oštećenja opreme krajnjeg korisnika koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovih internetskih stranica.

Ova internetska stranica je privatno vlasništvo. Sva međusobna komunikacija koja se odvija putem ovih internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Krajnji korisnici ne smiju putem ove internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen ili na drugi način nepoželjan u komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti te koji, bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke Brokula i Ž d.o.o., sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke ili nekomercijalne promidžbe.

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama ekskluzivno su pravo tvrtke Brokula i Ž  d.o.o. Kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje ili mijenjanje internetskih stranica tvrtke Brokula i Ž d.o.o bez pismenog odobrenja tvrtke Brokula i Ž d.o.o., strogo je zabranjeno. Kršenje Općih uvjeta poslovanja i korištenja može dovesti do kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga ili prava kojeg oblika intelektualnog vlasništva.

Internetska stranica sadrži materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba. Krajnji korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj. Krajnji korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite uporabe. Nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke Brokula i Ž d.o.o..

Krajnji korisnik je jedino i isključivo odgovoran za štetu koja može nastati povredama autorskih prava, zlouporabom žiga i drugih prava intelektualnog vlasništva ili bilo kakvih problema nastalih u vezi s objavom takvih materijala.
Krajnji korisnik prihvaća da je korištenje internetske stranice isključivo na vlastitu odgovornost tako da tvrtka Brokula i Ž d.o.o. ne jamči za posljedice koje mogu nastati uporabom ove internetske stranice ili za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ove internetske stranice.

Krajnji korisnik prihvaća da tvrtka Brokula i Ž d.o.o. nije odgovorna za uvredljivo, neprikladno ili protuzakonito ponašanje krajnjeg korisnika te da rizik od šteta koji može nastati kao posljedica navedenog u potpunosti leži na krajnjem korisniku.
 
Uz prethodno navedene uvjete, tvrtka Brokula i Ž d.o.o. neće biti odgovorna, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo koje pogreške, netočnosti ili druge nedostatke informacija koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do korisnika, za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. zadržava pravo promjene, prilagođavanja, izmjene, brisanja ili uklanjanja bilo kojeg sadržaja za koji ocjeni da je neprikladan.

Krajnji korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim tvrtku Brokula i Ž d.o.o. od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ovih internetskih stranica.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim krajnjim korisnikom te zadržava pravo trenutno ukinuti bilo koje zaporke ili korisničke račune korisnika u slučaju bilo kakvog ponašanja korisnika koje tvrtka Brokula i Ž d.o.o., prema svojoj procjeni, smatra neprihvatljivim.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. nije odgovorna za točnost ili pouzdanost bilo kojeg mišljenja, savjeta ili izjave koja je objavljena na internetskoj stranici, od strane bilo koga tko nije ovlaštena osoba tvrtke Brokula i Ž d.o.o.

Sjedište tvrtke Brokula i Ž d.o.o. je u Svetom Križu Začretje, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati kao posljedica korištenja ovih internetskih stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu i rješavaju se u skladu s propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih internetskih stranica korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev u nadležnosti suda u Zagrebu.

Jezik komunikacije na internetskoj stranici je hrvatski književni jezik.

Cijene su izražene u kunama (HRK), uključuju PDV, vrijede za sve načine plaćanja.

Cijena robe odnosi se na svaki proizvod pojedinačno. Postoji mogućnost nastanka greške u navedenim cijenama jer je u pitanju ljudski faktor, a ne automatizmom određena cijena. Takve situacije su izvanredne i za njih se tvrtka Brokula i Ž d.o.o. unaprijed ispričava kupcima te će ih uslijed takvih razloga biti prisiljena obavijestiti o eventualnoj nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. može periodično, bez prethodne najave ili odjave, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, s naglaskom na trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina, visinu popusta.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, tvrtka Brokula i Ž d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je prošao rok.

U slučaju većeg broja narudžbi koje se istovremeno predaju može se dogoditi da informacija o količini i raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu dobavljača. Takva situacija je izvanredna.

Tvrtka Brokula i Ž d.o.o. će poduzeti sve mjere i resurse kako bi u primjerenom roku isporučila naručeni proizvod. U slučaju da na raspolaganju nema naručenog proizvoda, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost naknadnog roka isporuke, ili isporuku proizvoda koji je raspoloživ za isporuku, a koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu kojeg nije moguće isporučiti ili će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Narudžba kupca se smatra potvrđenom tek kada je kreiran račun.

Reklamacije

Reklamacije se uvažavaju u slučaju da ste iz osnovanog razloga nezadovoljni proizvodom. Isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka. Za ostvarivanje prava reklamacije, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu ili da je stigla do Vas s bilo kakvim vidljivim oštećenjima, tvrtka Brokula i Ž d.o.o. savjetuje da pošiljku ne preuzimate te nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 01 / 6445 696 ili putem maila: gukni@brokulaz.com

Načini plaćanja

Načini plaćanja prilikom kupnje putem web trgovine su:

  • Karticom tekućeg računa - Maestro®
  • Kreditnim karticama: Visa, MasterCard®, Diners, American Express®, Discover
  • Općom uplatnicom ili internet bankarstvom
  • Gotovinom - pouzećem (po primitku pošiljke)

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje da plaćanje izvršite prilikom same dostave na Vašu adresu. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja skladištu dobavljača. Plaćanje pouzećem se vrši u gotovini dostavljaču prilikom same isporuke. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dogovorenoj dostavnoj adresi dostavljač ostavlja obavijest o prispjeću pošiljke.

Kod plaćanja putem internetskog bankarstva, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji treba uplatiti sredstva. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem uobičajenih načina plaćanja - banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, dobavljač isporučuje uplaćene proizvode.
Plaćene narudžbe mogu se preuzeti i osobno u Distribucijskom centru tvrtke Lacuna d.o.o. za Brokula i Ž proizvode:

Lacuna d.o.o. 
Pustodol Začretski 18 f
49223 Sveti Križ Začretje
Hrvatska


Za virmanske uplate, roba se osobno isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan), zato vas molimo da prethodno provjerite stanje pošiljke na broj telefona: 01 / 6445 696

Radno vrijeme skladišta: 
Ponedjeljak - petak: 08:00 – 16:00
Distribucijski centar Sveti Križ Začretje

Garancija

Garancija tvrtke Brokula i Ž d.o.o. odnosi se na sve parametre koji određuju zadovoljstvo krajnjega kupca, od kvalitete i postojanosti materijala i boja pojedinog artikla, do sastava materijala, vizualnog identiteta i svih komponenti koje su uključene na samoj deklaraciji proizvoda. Ukoliko je naručeni proizvod neispravan, ne odgovara opisu na stranici ili jednostavno ne ispunjava očekivanja kupca, moguće je, u roku 7 dana od primitka narudžbe, napraviti zamjenu ili povrat proizvoda.

U slučaju bilo kakvih pitanja i pojašnjenja vezano za garanciju proizvoda, kontaktirajte nas na telefon 01 / 6445 696 ili putem e-maila: gukni@brokulaz.com

Narudžbe

Naručite telefonom ili e-mailom

Ukoliko nemate vremena svoju narudžbu sami obaviti putem internet trgovine tvrtke Brokula i Ž d.o.o., kontaktirajte nas i naručite putem našeg telefona 01 / 6445 696 ili e-mailom na gukni@brokulaz.com

U slučaju narudžbe putem e-maila, naši operateri će Vam potvrditi narudžbu na istu e-mail adresu s koje je narudžba stigla ili na način kojeg ste naveli prilikom slanja poruke. Također, naši operateri Vam mogu pomoći u registraciji, korištenju stranica, pretraživanju proizvoda i samom odabiru za dovršetak narudžbe.
Nakon kontakta i narudžbe mi ćemo Vam poslati ponudu po kojoj možete platiti internet bankarstvom, općom uplatnicom ili po preuzimanju naručenih proizvoda od strane kurirske službe (pouzećem).

Radno vrijeme operatera
Ponedjeljak - Petak: 8:00 – 16:00

Vikendom i praznicima naručivanje telefonom nije dostupno dok se e-mail narudžbe zaprimaju vikendom i praznikom, ali se obrađuju prvim radnim danom po isteku vikenda ili praznika. Plaćanje karticom kod telefonske ili e-mail narudžbe nije moguće zbog zaštite Vaših podataka.

Isporuka

Isporuka naručene robe je besplatna preko iznosa od 200,00 kn za područje Republike Hrvatske, bez obzira na količinu i vrstu naručene robe!

Naručena roba isporučuje se putem ugovorene kurirske službe ili na drugi način koji može dogovoriti tvrtka Brokula i Ž d.o.o, a o čemu ne ovisi dogovoreni rok isporuke prema kupcu. Isporuka naručene robe traje od 24 – 48 sati od dana potvrde ili uplate sredstava, osim ako adresa naručitelja nije na specifičnim dostavnim mjestima kao što su Jadranski otoci ili slična teže pristupačna mjesta dostave. U tome slučaju kupac direktno s operaterom dogovora točan datum isporuke, ovisno o rasporedu dostave robe na takva mjesta od strane ugovorene kurirske službe. Ukoliko od kurirske službe dobijete obavijest o prispjeću pošiljke, dužni ste ih kontaktirati telefonski i dogovoriti primopredaju pošiljke. Prilikom odabira robe i odabira isporuke, kupac je dužan navesti točnu adresu i broj telefona radi pravodobne isporuke ili pravodobnog informiranja o isporuci.

Povrat robe

Kupljenu robu koja nije korištena imate pravo vratiti u roku 7 dana od dana primitka. Uvjete povrata robe dogovarate s operaterom kojemu morate obrazložiti razloge za povrat robe. Povrat robe kupac obavlja o svome trošku, a dobavljač ne snosi odgovornost za kvalitetu i količinu tako vraćene robe. Artikli koji se vraćaju dobavljaču moraju biti neoštećeni, ispravni i zapakirani u originalnu ambalažu u kojoj su i pristigli do kupca. Ukoliko u zamjenu za vraćeni artikl naručujete isti u većoj ili manjoj konfekcijskoj veličini, artikl ćemo zamijeniti bez troškova dostave. Ukoliko u zamjenu za isporučeni artikl naručujete novi/drugačiji artikl iz asortimana, prilikom isporuke zaračunat ćemo troškove u visini 15,00 kn, ukoliko je ukupni iznos manji od 200,00 kn. U slučaju povrata robe, kupac direktno s operaterom dogovora način povrata uplaćenih sredstava.